19 Şubat 2011 Cumartesi

İncir Reçeli

Şu hayatta ego diye bir şey var kabul ediyorum ama "başkalarının sana yapmasını istemediğin şeyi sen de yapma" cümlesi dünyanın en mantıklı cümlesi. Bazen empati kurarken ölecekmişim gibi hissediyorum ama sonra geçiyor.

Neyse ne diyorduk. Hah. Egolarımla bu cümlenin çeliştiği yağmurlu bir günden merhaba. Bugün kurstan sonra Ozan, Sevinç ve ben Alsancak'a gittik. Coco Loco falan derken vakit geçti. -Zaten eminim eğer İzmir'de yaşamıyorsanız bile bir gün İzmir'e geldiğinizde "Coco Loco lan anaa" diye bir tepki vereceksiniz bu kadar yazıdan sonra. Hayır reklam almıyorum.- Ozan'ı çok özlemişim bi kere. Geçen seneden beri görüşmüyoruz. Nihat Doğan taklidi yapıp beni "hieihihiieiheeğahe" diye gülme krizine soktuktan sonra Oğuz ve Tuna geldi İncir Reçeli'ne gittik.

Filmle ilgili öyle bir beklenti oluşturmuşum ki filmde büyük bir olay bekledim. Hani gerçek bir olay böyle yıksın geçsin. Yok. Olmadı. Gerçi bu Ozanla ilgili de olabilir yanımda bana komiklik yaptığı için arada dalga geçip durduk.

Sonra yağmur altında şemsiyelerle yürümeye çalıştık falan. Yağmur yağacağını bile bile bot giymemem de benim tercihimdir.

Blogları gizli tutamama, tuttukça ifşa etme, ifşa ettikçe gizlemeye çalışma gibi sorunlarım olduğundan daha fazla yazabilecekken yazamıyorum yine. İçimde kaldı.

Neyse ki İncir Reçeli güzeldir.

2 yorum:

Profösör dedi ki...

İncir reçeli internetten izlenebilir mi acaba?

Özge dedi ki...

Hiçbir fikrim yok. Ama vizyondan kalkınca olabilir.