2 Ocak 2011 Pazar

"Yeni yılın ilk yazısı ekieki"

Tamam, kabul ediyorum bir ara ciddi ciddi "bir liselinin günlüğü..." kıvamına gelmişti blog. Ama "duygusal kızın aşkla ilgili çiztittirdikleri..." olmasından daha iyiydi. O yüzden, öyle işlere tumblrdan devam edeyim ben yine. Burası günlük olarak kalsa da olur.

Ayrıca şu an yeni yılın ilk yazısını yazıyorum. Evet, aynı muhabbete girdim ben de. "Yeni yılın ilk bilmemnesi ekiekei" Eki eki de nasıl bir gülüş tarzıdır. Her neyse.

Tabii ki ben de radikal kararlar aldım. Mesela 2011'in de özetinde sırf İstanbul olmasın diye bu okul vakti daha güzel, daha eğlenceli, daha dıptıs geçsin istiyorum. Tam şu an Mem bana "can alıcı bakışlarıııı gözüüündeeğğ gözündeeğğ" diye başlayıp "kamon beybi çek it auğğt" diye biten bir şarkı söyleyip attı. Konu dağıldı. Hah, mesela Kaan'ı kullanayım bundan sonra. Hazır tiyatro sever biri varken. Gitmediğim kabahat. Kendimi de Coco Loco'dan kurtarısam mesela, Sevinç de daha fazla bağlanmadan, birlikte çok güzel yerler keşfedebiliriz. I am an addict. Yani daha ne diyeyim.

Ayrıca bir daha kimseye mektup atmamaya karar verdim. Tamam, Ezgi'ye mecburen atacağım. Kız kabullendi mektuplarımı. Ama yoo yoo. Sana olmaz. Sen kendini biliyorsun.

Bu yazı gittikçe mantıksız bir hal almaya başladı çünkü Betül beni arayıp çocukluk anımı anlattırdı. Sonra onunla 2010'dan falan bahsettik. Ayrıca geçen gün birisiyle yaptığım konuşmadan anladım ki, gerçekten üstesinden geldim çoğu şeyin.

Bitti.

3 yorum:

Jove dedi ki...

üstesinden geldiysen ne guzel :)


-ve hayır yazının sadece sonunu okumadım!-

Özge dedi ki...

ahahah çok uzun yazmamışım dimi? ona göre kısa kısa yazayım. kimisi sevmiyor uzun yazıları okumayı.

Özge dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.